Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Nest Hub en Nest Cam Indoor in prijs verlaagd

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2020, 19:45 CategorieVeiligheid en beveiliging

Google heeft de prijzen van Google Nest Hub en Google Nest Cam verlaagd. De hub, eerder bekend als Google Home Hub, gaat van 129 euro naar 90 euro. De binnencamera Google Nest Cam gaat ook flink omlaag in prijs en kost 140 euro in plaats van 199 euro.

Nest Hub

Nest Hub is een fysiek apparaat met een scherm waarmee je je slimme apparaten met elkaar kunt verbinden. Je bedient hem echter niet alleen via dit 7 inch grote-scherm. Dat kan ook via stem dankzij Google Assistent. Het lijkt een digitale fotolijst, maar hij is aanzienlijk meer dan dat. Lees er alles over in onze recensie.

Nu dus in prijs verlaagd, zoals ook de Google-woordvoerder Rachid Finge tweet. De prijsverlaging volgt een jaar nadat Nest Hub in Nederland werd geïntroduceerd. De adviesprijs ligt nu op 90 euro, maar het systeem kan door individuele winkels wel worden afgeprijsd. Hetzelfde geldt voor de Nest Cam Indoor, die we al sinds 2015 kennen in Nederland. Deze kost nu 140 euro, wat een fikse prijsverlaging is van 59 euro.

Er is vandaag veel te doen om Google, want de techgigant lanceerde in Nederland ook het vernieuwde Nest Aware-abonnement. Dit is een abonnement op video-opnamen voor een heel huishouden in plaats van slechts een apparaat.  • Delen:

Reacties

  1. Pieter
    14 mei, 2020 om 13:32

    Ik woon in België kan ik ook er een bestellen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.