Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netatmo presenteert Outdoor Camera met ingebouwde sirene

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2020, 10:52 CategorieVeiligheid en beveiliging

Netatmo heeft een update voor hun bestaande Outdoor Camera gepresenteerd, die voorheen bekendstond als de Presence. De camera is nu voorzien van een ingebouwde sirene, waardoor je inbrekers mogelijk sneller kunt wegjagen als ze binnengedrongen zijn.

Netatmo Outdoor Camera met ingebouwde sirene

De Netatmo Outdoor Camera had al een grote, ingebouwde spotlight waarmee je kwaadwillenden kunt afschrikken. Maar alle beetjes helpen als het gaat om een all-in-one beveiligingscamera. Het nieuwe model is compatible met Amazon Alexa, Apple HomeKit en de Google Assistent. Net zoals bij de indoor-variant, beschikt de Outdoor Camera over video-opnamen in 1080p, een micro-sd-kaartsleuf voor lokale opslag, nachtvisie op basis van infrarood en de mogelijk tot acht keer digitaal in te zoomen binnen de applicatie.

Mocht je toch cloud storage willen, dan kun je dat instellen via je eigen ftp-server of een Dropbox-account. Of de Netatmo Outdoor Camera ook ondersteuning krijgt voor HomeKit Secure Video is op dit moment nog niet zeker. Verder kan de camera onderscheid maken tussen mensen, dieren en auto’s en heeft de ingebouwde sirene een maximaal aantal decibel van 105. Wanneer de camera precies te koop is, is op moment van schrijven helaas nog niet bekendgemaakt. Op die informatie moeten we dus nog even wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.