Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Ring presenteert tweede generatie van originele Ring Video Doorbell

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2020, 16:20 CategorieVeiligheid en beveiliging

Eind april presenteerde Ring de Video Doorbell 3, maar nu krijgt ook de originele Video Doorbell een upgrade. Ring heeft vandaag een nieuwe generatie aangekondigd van de eerste Ring Video Doorbell.

Het was voor ons ook even zoeken wat deze tweede generatie nu precies is. De Ring Video Doorbell 3 is net aangekondigd en vandaag kwam Ring weer met een nieuw model. Deze tweede generatie van de originele Ring Video Doorbell verbetert het originele model op een aantal vlakken, maar weet toch een lage prijs te behouden. Zo is er 1080p HD-video, verbeterd nachtzicht en bijgewerkte bewegingszones.

Het originele model verscheen alweer zes jaar geleden en volgens het bedrijf was het tijd om dit model van een upgrade te voorzien. Naast 1080p-video, verbeterd nachtzicht en bijgewerkte bewegingszones is ook de geluidskwaliteit verbeterd en is de Modes-functie nu op dit model beschikbaar.

De nieuwe Video Doorbell werkt op de ingebouwde (oplaadbare) batterij, maar je kunt hem ook aansluiten op de vaste bedrading voor doorlopend opladen. Je hebt tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking, nieuwe privacy zones en drie vooraf ingestelde Modes (Home, Away en Disarmed). Ook zijn er nieuwe verstelbare bewegingszones en een nieuwe nabije zone voor nauwkeurigere bewegingsdetectie.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Ring Video Doorbell is vanaf 3 juni 2020 te koop in Nederland voor 99 euro.


€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Dave
  07 mei, 2020 om 16:06

  Nou geweldig. Als die krengen nu ook eens werkten. Steeds problemen en ring lost niets op. Wifi extender helot ook geen bal. Eerste generatie is gewoon klote te noemen.. slechte service en je wordt afgewimpeld. Heb al 3 keer een nieuwe ontvangen (van coolblue!!, Niet van ring!) En steeds zelfde probleem. Dat trouwens pas in ontstaan sinds 3 maanden en nog steeds aanwezig is.

 2. Sander
  07 mei, 2020 om 17:41

  Ik kan niet begrijpen dat mensen deze meuk kopen.
  De deurbel ziet er niet uit en is veel te groot om aan je kozijn te hangen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.