Vraag een gratis Google Nest Mini aan voor een oudere in je omgeving

12 mei 2020 1 Minuut 21 Reacties
google-nest-mini-foto-4

In een gezamenlijke actie van ouderenbond ANBO, Seniorweb en Google kun je nu gratis een Google Nest Mini aanvragen voor een oudere in je omgeving.

Een gezamenlijke actie van ANBO, Seniorweb en Google probeert verlichting te brengen in deze tijden van crisis. Veel ouderen missen contact met familie, vrienden en bekenden, waardoor eenzaamheid op dit moment een groot probleem is. Ouderenbond ANBO, Seniorweb en Google starten daarom een actie. Vraag gratis een Google Nest Mini aan voor iemand van 60 jaar of ouder.

Deze kleine slimme speaker van Google kun je vragen stellen en muziek op luisteren. Met deze actie willen ANBO, Seniorweb en Google ervoor zorgen dat ouderen wat minder eenzaam zijn in deze tijden van crisis. Let op dat de ontvanger van de speaker wifi tot zijn of haar beschikking heeft en beschikt over een smartphone. Wil je meer weten over wat deze kleine speaker allemaal kan? Lees dan onze review van de Google Nest Mini.

Aanvragen via de website van ouderenbond ANBO

Via de website van ANBO kun je zelf iemand opgeven om een Google Nest Mini te ontvangen. De actie duurt tot en met 15 juni 2020 en er zijn 10.000 Google Nest Mini’s beschikbaar. Je kunt maximaal één exemplaar aanvragen voor een oudere in je omgeving. Je krijgt een promotiecode waarna je op de website van Google gratis een exemplaar kunt aanvragen. Tevens vind je op de website van ANBO een installatiegids hoe je de Nest Mini moet installeren.

Je kunt de gratis Google Nest Mini aanvragen via de website van ANBO.

Reacties (21)