Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Xiaomi brengt slimme ventilator en luchtreiniger naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2020, 9:37 CategorieHuishoudelijke apparaten

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft laten weten dat er twee smarthomeproducten uit het assortiment naar Nederland en België komen. Het gaat hiet om de ventilator (de Mi Standing Fan 1C) en een luchtreiniger (de Mi Air Purifier 3H).

Smarthomeproducten van Xiaomi

De Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C is eenvoudig in gebruik te nemen. Met zeven bladen zorgt het apparaat voor een sterke luchtstroom. Je Je kunt kiezen tussen twee standen (slaap en standaard) en drie soorten instellingen voor de luchtstroomsnelheid, afhankelijk van hun koelbehoeften. De hoogte van het apparaat is verstelbaar, zodat je kut kiezen tussen op de grond staan ​​of op tafel zetten. Bovendien werkt Mi Smart Standing Fan 1C stil met een geluidsniveau zo laag als 37,2 dB. Je kunt de ventilator op afstand bedienen met de Mi Home-app en deze is ook compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. De verkoopprijs voor Mi Smart Standing Fan 1C is 59,99 euro.

Met een echt HEPA-filter dat 99,97% van de microdeeltjes van 0,3 micron elimineert, en een verbeterde CADR van 380 m³ / h die efficiënt tot 45m²ruimte beslaat. Met een ingebouwde deeltjessensor past de Xiaomi Mi Air Purifier 3H slim de ventilatorsnelheid aan op basis van luchtkwaliteit. Real-time gegevens over de luchtkwaliteit worden weergegeven op het nieuw toegevoegde oled-aanraakscherm, waar je het apparaat handmatig kunt in- en uitschakelen, de ventilatorsnelheid kunnen aanpassen en meer. Mi Air Purifier 3H is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je het apparaat op afstand kunt bedienen met spraakopdrachten. Gebruikers kunnen Mi Air Purifier 3H ook koppelen met andere Xiaomi-smarthomeapparaten zoals Mi Smart Sensor Set, om scènes en automatisering te creëren met de Mi Home-app. De verkoopprijs van Mi Air Purifier 3H is 199 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.