Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Vlog: Slimme buitenverlichting kopen – waar moet je op letten?

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2020, 17:00 CategorieTips en advies

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat we weer lange avonden in de tuin gaan doorbrengen. Die tuin verdient nu dan ook wat extra aandacht. Heb jij al aan slimme verlichting voor dat beetje extra sfeer gedacht? In onderstaande video vertellen we je alles over slimme buitenverlichting.

In deze video leggen we je uit welke soorten slimme buitenverlichting er zijn, wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten wanneer je slimme verlichting voor buiten wilt kopen. Wil je meer weten? Dan dan onze reviews van slimme buitenlampen door of neem een kijkje in onze gids met tips en adviezen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.