Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips Hue komt met nieuwe armaturen en heldere E27-lamp

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2020, 9:30 CategorieVerlichting

Philips Hue heeft laten weten dat er binnenkort nieuwe producten op de markt komen, die vanaf medio juni te koop zijn in Nederland. Het gaat onder meer om een nieuwe plafondlamp, een nieuwe standaardlamp met E27-fitting en een lichtstrip.

Nieuwe producten van Philips Hue

De nieuwe Philips Hue Centris is een serie White en color ambiance LED-spots plafondlampen. De diffuse plafondverlichting kan heel de ruimte verlichten, terwijl de instelbare en richtbare spots specifieke objecten kunnen uitlichten. Elk licht kan individueel ingesteld en bediend worden en bovendien kunnen de spots – met een rotatie van 350 graden – eenvoudig worden gepositioneerd.

De Philips Hue Lightstrip Plus is altijd al aanpasbaar geweest door hem af te knippen, maar nu, met deze vernieuwde Hue-lichtstrip, kun je de afgeknipte stukken hergebruiken of de ene lichtstrip aan de andere bevestigen met de bijgeleverde connector. Om de paar centimeter is hiervoor een aansluitpunt voorzien. Bovendien is de nieuwe Hue-lichtstrip voorzien van bluetooth-functionaliteit. Daardoor is hij makkelijk te installeren en te gebruiken, ook voor de mensen die nog niet vertrouwd zijn met het Philips Hue systeem en die (nog) geen Bridge hebben.

De Philips Hue Bloom-tafellamp heeft ook een upgrade gekregen met rijkere kleuren en een opmerkelijke verbetering voor het witte licht dat werd opgevoerd van 120 lumen tot 500 lumen om zo een consistente ervaring te bieden met de rest van het Hue-gamma. De vernieuwde tafellamp is voorzien van bluetooth, dus je hebt niet per se bridge nodig. De nieuwe Bloom kan ook worden gedimd (minimum niveau onder één procent), zodat deze ook als nachtlampje kan worden gebruikt.

De nieuwe Philips Hue White A21-lamp met E27-fitting heeft een hogere lichtopbrengst van 1600 lumen, wat te vergelijken is met een 100 Watt gloeilamp. De normale versie van de Hue White Ambiance heeft een helderheid van 806 lumen, wat te vergelijken is met een 60 Watt gloeilamp. Het is een warmwitte, dimbare LED-lamp die geschikt is als functionele verlichting in ruimtes waar veel licht nodig is, zoals bijvoorbeeld de werkkamer, garage of hal. En is dat even niet nodig, dim de lamp dan naar een lager lichtniveau met de Hue-app. De lamp is te gebruiken middels bluetooth maar voor meer slimme functies maak je verbinding met de Philips Hue Bridge. Let wel dat de nieuwe E27-lamp met hogere lichtopbrengst een iets grotere bol heeft (A21 versus A19).

Om slimme verlichting nog toegankelijker te maken en te zorgen voor een eenvoudige manier om met licht de sfeer te bepalen, introduceert Signify ook het vernieuwde bluetooth-geschikte Philips Hue White Ambiance-verlichtingsassortiment, waaronder verschillende spots, plafond- en wandlampen, hanglampen, tafellampen en panneellampen.

Prijs en beschikbaarheid

  • Philips Hue Centris plafondlampen (vanaf eind juni): introductie van vier varianten (zowel wit als zwart), 279.99 tot 449.99 euro
  • Philips Hue Bloom (vanaf half juni): 79.99 euro (zowel witte als zwarte versie)
  • Philips Hue Lightstrip Plus (vanaf half juni): 79.99 euro voor twee meter en 24.99 euro voor één meter
  • Philips Hue White standaardlamp met E27-fitting (vanaf half juni): 24,99 euro


€ 237,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 237,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 237,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 74,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 74,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 74,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 69,00

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

€ 69,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 73,83

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.