Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips komt binnenkort met dubbel zo heldere Hue-lamp

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2020, 19:44 CategorieVerlichting

Op zich geven Philips Hue-lampen flink wat licht, maar er zijn mensen die ze liever nog iets helderder hebben. Er schijnt een nieuwe Philips Hue-lamp te komen van 1600 lumen (E27). Dat is niet een beetje, maar dubbel zo helder als de huidige variant. Die heeft 800 lumen.

Philips Hue 1600 lumen

Dat extra heldere licht kan erg goed van pas komen in bijvoorbeeld de garage, schuur of een hobbykamer. Juist als je goed moet zien waar je mee bezig bent, dan kan deze lamp helpen door met zijn heldere licht meer details bloot te leggen. In tegenstelling tot een bouwlamp kun je de nieuwe Philips Hue 1600 lumen weer dimmen.

Er zit echter wel een keerzijde aan dat fellere licht. Dit betekent namelijk dat de lamp meer energie nodig heeft. Om precies te zijn is dat 15,5 watt, ook dubbel zoveel als de het Hue-peertje dat we nu kennen. Daarnaast kun je niet voor meerdere kleurtemperaturen kiezen, zo schrijft SmartLights: dat is een standaard 2700 Kelvin.

Met of zonder Hue Bridge

Het nieuwe model kan in combinatie met de Hue Bridge worden gebruikt, maar ook zonder. Het kost 24,95 euro per lamp, tegenover het standaard model met een prijs van 19,95 euro per lamp. De nieuwe, extra heldere variant wordt nog deze maand in de winkel verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.