Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Draagbare Sonos Move-speaker nu ook in het wit beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2020, 15:12 CategorieBeeld en geluid

Sonos heeft laten weten dat de draagbare Sonos Move-speaker vanaf nu ook in een witte kleur te koop is. Voorheen was dat alleen zwart. De speaker is nu in deze kleur te bestellen op de website van de speakerfabrikant en vanaf 7 juli officieel verkrijgbaar. De kosten: 399 euro per speaker.

Sonos Move in het wit

De Sonos Move is een speaker waar meerdere aspecten samenkomen. Ten eerste is het een wifispeaker, waarmee je muziek draadloos kunt afspelen. Het apparaat is, ten tweede, ook een bluetoothspeaker, zodat je ook onderweg naar je muziek kunt luisteren. Ten derde: je krijgt toegang tot Google Assistent. En, tot slot, het is tevens een speaker met een ingebouwde accu, waardoor je hem dus eigenlijk overal kunt neerzetten. De accu gaat tegenwoordig iets langer mee dan voorheen het geval was: nu zorgt die namelijk voor elf uur luistertijd.

Uit onze review:

Dat gezegd hebbende zijn we toch tevreden over de Sonos Move. Want hoewel het veelzijdige karakter een deuk opgelopen heeft, zijn we positief te spreken over de staat van de geluidsweergave. De muziek klinkt doorgaans warm, de bas klinkt lekker diep en kamers en tuinen kunnen moeiteloos gevuld worden met (meestal) onvervormd geluid. Heb je dus al flink in Sonos geïnvesteerd of ben je dat van plan? Dan is de speaker z’n prijs waard. Andere gebruikers kunnen beter wachten op een prijsdaling.

De zwarte kleurenvariant blijft gewoon te koop. Beide versies kosten 399 euro per stuk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.