Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Amazon Alexa-app krijgt update met nieuw thuisscherm en meer

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2020, 9:17 CategorieSoftware en apps

Er is nu een nieuwe versie van de Amazon Alexa-app beschikbaar, die onder meer een nieuw thuisscherm introduceert. Daarnaast is er nog eens gekeken naar de manier waarop je de app gebruikt en heeft de app over het algemeen veel designveranderingen gekregen.

Download de update voor Amazon Alexa

De Amazon Alexa-app is nog niet verkrijgbaar in een Nederlandstalige versie, maar desondanks is het één van de populairste stemassistenten van dit moment met een aanwezigheid op een breed scala aan platformen. Omdat een ervaring altijd intuïtiever en toegankelijk gemaakt kan worden, heeft de Alexa-app nu een nieuw design gekregen. Zo krijg je nu snellere toegang tot veelgebruikte functies, rechtstreeks vanuit het thuisscherm. Denk dan aan snelkoppeling voor je wekkers, je onlangs afgespeelde muziek en boodschappenlijstjes.

De Amazon Alexa-app moet mettertijd persoonlijke aanbevelingen gaan doen, zodat die snelkoppelingen op jou afgestemd zijn. Maar dan moet de stemassistent eerst leren hoe je haar gebruikt. Onderop vinden we een nieuwe navigatiebalk met een knop More, waarmee je toegang krijgt tot reminders, routines, skills en meer. Al met al zorgt deze update er dus voor dat het gebruik van Alexa ietwat gemakkelijker wordt. Mogelijk is ze straks dus zelfs in staat je een functie aan te bieden, precies op het moment dat je die nou net nodig hebt.

  • Amazon Alexa
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.