Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Netatmo Smart Video Doorbell lijkt er toch echt aan te komen

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2020, 9:17 CategorieVeiligheid en beveiliging

Een slimme videodeurbel waar menig HomeKit-gebruiker naar uitkijkt is de nog altijd onverkrijgbare Netatmo Smart Video Doorbell. Het apparaat werd begin 2019 aangekondigd, maar is nog altijd niet te koop. Maar daar lijkt langzaamaan verandering in te komen.

De Netatmo Smart Video Doorbell is aanstaande

Zoals het er nu naar uitziet krijgt de Netatmo Smart Video Doorbell een schoon, modern uiterlijk, HomeKit-ondersteuning en een abonnementenvrije ervaring. Ook sluit je de deurbel aan op het stroomnetwerk, waardoor je dus geen gedoe hebt met batterijen en opladen. Verder mag je rekenen op een 1080p-resolutie, een kijkhoek van 160 graden, twee-wegaudio, een micro-sd-kaartsleuf en de mogelijkheid beelden op te slaan op je Dropbox-account of op je eigen ftp-server. Zo heb je dus niets met verplichte cloudopslagdiensten te maken.

Een oplettende lezer heeft nu een website gespot waarop wordt beschreven hoe je de Netatmo Smart Video Doorbell installeert. Ook is er een YouTube-video van pakweg zeven minuten waarin het proces uitgelegd wordt, waar je de deurbel ook goed te zien krijgt. Die video hebben we hierboven neergezet. Verder is er nog een te downloaden gids beschikbaar gesteld. Dit alles wijst er mogelijk op dat Netatmo binnenkort voornemens is de deurbel officieel te lanceren. Maar wanneer dat precies gebeurt, dat is op dit moment nog onduidelijk.

  • Delen:

Reacties

  1. San
    21 juli, 2020 om 16:53

    Enig idee wat ie gaat kosten? Ook niet geheel onbelangrijk :-)

    • Wesley Akkerman
      22 juli, 2020 om 9:05

      Aangezien de deurbel nog niet aangekondigd is: nee. Als ik kijk naar soortgelijke videodeurbellen dan verwacht ik persoonlijk een prijs van 199 euro.

  2. Marco
    09 augustus, 2020 om 8:52

    Door een vroegtijdige publicatiefout had ik ‘m al in mijn mandje zitten, maar de order werd helaas geblokkeerd. De verkoopprijs is EUR 299,00 trouwens. Inmiddels zijn de pagina’s alweer enige tijd offline gehaald, maar volgens mij staan er op
    Reddit nog wel wat screenshots.

  3. F.d
    10 september, 2020 om 9:55

    Sterker nog, hij staat al online alleen nog niet te bestellen:
    https://www.50five.nl/netatmo-doorbell.html

  4. Steef
    21 september, 2020 om 11:11

    Zojuist van Netatmo een mail ontvangen waarin zij aangeven dat de deurbel vanaf 28 september te bestellen is. De prijs is echter nog een raadsel.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.