De Netatmo Smart Video Doorbell lijkt er toch echt aan te komen

20 juli 2020 1 Minuut 5 Reacties
Netatmo deurbel

Een slimme videodeurbel waar menig HomeKit-gebruiker naar uitkijkt is de nog altijd onverkrijgbare Netatmo Smart Video Doorbell. Het apparaat werd begin 2019 aangekondigd, maar is nog altijd niet te koop. Maar daar lijkt langzaamaan verandering in te komen.

De Netatmo Smart Video Doorbell is aanstaande

Zoals het er nu naar uitziet krijgt de Netatmo Smart Video Doorbell een schoon, modern uiterlijk, HomeKit-ondersteuning en een abonnementenvrije ervaring. Ook sluit je de deurbel aan op het stroomnetwerk, waardoor je dus geen gedoe hebt met batterijen en opladen. Verder mag je rekenen op een 1080p-resolutie, een kijkhoek van 160 graden, twee-wegaudio, een micro-sd-kaartsleuf en de mogelijkheid beelden op te slaan op je Dropbox-account of op je eigen ftp-server. Zo heb je dus niets met verplichte cloudopslagdiensten te maken.

Een oplettende lezer heeft nu een website gespot waarop wordt beschreven hoe je de Netatmo Smart Video Doorbell installeert. Ook is er een YouTube-video van pakweg zeven minuten waarin het proces uitgelegd wordt, waar je de deurbel ook goed te zien krijgt. Die video hebben we hierboven neergezet. Verder is er nog een te downloaden gids beschikbaar gesteld. Dit alles wijst er mogelijk op dat Netatmo binnenkort voornemens is de deurbel officieel te lanceren. Maar wanneer dat precies gebeurt, dat is op dit moment nog onduidelijk.

Reacties (5)