Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Nest Speaker duikt op: foto’s tonen de eerste beelden

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2020, 15:43 CategorieBeeld en geluid

Vorige maand kwam in het nieuws dat Google Home mogelijk een opvolger krijgt in de vorm van de Google Nest Speaker. Dat is waarschijnlijk niet de echte naam van het product, maar het is wel duidelijk dat Google voor de naam Nest gaat. Nu zijn er de eerste foto’s opgedoken.

Dit is de Google Nest Speaker

De foto’s zijn afkomstig van een waakhond uit Japan, die wel degelijk de naam Nest Speaker gebruikt om aan te tonen om wat voor product het gaat. Achter de schermen wordt het apparaat in elk geval nog Prince genoemd. Volgens bronnen wordt het een grote update ten opzichte van de eerste Google Home. Zo is er onder meer een grotere driver aanwezig, wat resulteert in betere audiokwaliteit. Aangezien de Nest Mini ook al een prima upgrade kreeg op dat gebied, zijn de verwachten voor deze Nest-speaker eigenlijk wel hooggespannen.

Op de foto’s is te zien dat het apparaat een stoffen buitenkant krijgt, net zoals de Nest Mini. Ook zien we de knop voor het dempen van de microfoon achterop zitten. Onderop zit de opening voor de stekker. De onderkant is gemaakt van rubber, zodat de Google Nest Speaker niet zomaar van een tafel of ander meubelstuk glijdt. Op moment van schrijven weten we nog een heleboel niet over de aankomende speaker. Zo weten we nog niets over de presentatie, de releasedatum en natuurlijk de prijs. Later dit jaar horen we ongetwijfeld meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.