Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Google Nest Speaker verschijnt mogelijk eind augustus

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2020, 9:25 CategorieBeeld en geluid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Google aan het einde van augustus de Google Nest Speaker uit, voor 100 euro. Eerder bracht Google al een aantal afbeeldingen naar buiten van de speaker, die tot op heden nog niet officieel aangekondigd is.

Google Nest Speaker verschijnt deze maand – gerucht

Het gerucht is afkomstig van Roland Quandt op Twitter. Achter de schermen wordt het apparaat J2 genoemd. Verder laat de bekende informatielekker weten dat de Google Nest Speaker in de kleuren Charcoal en Chalk te koop zal zijn. Hoewel Quandt niet direct verwijst naar de eerder gelekte Nest Speaker, is de kans wel zeer groot dat het om die slimme speaker gaat. Het is namelijk bevestigd dat Google aan dat product werkt; we weten ook niets over andere slimme speakers die momenteel in ontwikkeling zijn.

Bovendien is het opvallend dat Quandt hier de naam J2 gebruikt, terwijl eerder naar buiten kwam dat de Google Nest Speaker naar verluidt intern Prince genoemd werd. Er is ook niets bekend over J2 bij de overheidsinstanties waar informatie vroegtijdig naar buiten komt, dus het is nu even giswerk. Maar nogmaals: omdat er weinig andere informatie beschikbaar is, is de kans groot dat we hier te maken hebben met de Nest Speaker. Wanneer het product precies aangekondigd wordt, dat is op moment van schrijven helaas niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.