Eufy lanceert slim alarmsysteem ‘Security 5 in 1 Alarm Kit’

31 augustus 2020 1 Minuut 0 Reacties
Eufy alarm 5-in-1 1

Anker Innovations heeft deze week zijn eigen slim alarmsysteem aangekondigd. Het bedrijf komt met de Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit, bestaande uit de Eufy HomeBase, Keypad, Motion Sensor en twee Entry Sensoren.

Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit

De Eufy Security 5 in 1 Alarm Kit is een alles-in-één alarmsysteem dat bedoeld is voor mensen die geen gedoe willen, niet teveel willen betalen en een compleet systeem willen aanschaffen. De set is volgens de fabrikant zelf eenvoudig te installeren. Zo kunnen de Entry Sensoren bevestigd worden aan zowel deuren als ramen, en zijn de Motion Sensor en Keypad gemakkelijk te monteren aan de muur met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

De beveiligingsproducten hebben volgens Anker allen een lange batterijduur. De oplaadbare Entry Sensoren en de Motion Detector houden het twee jaar vol, terwijl de Keypad, na eenmaal opladen, een batterijduur tot wel 6 maanden heeft. Daarnaast zijn er geen maandelijkse kosten voor abonnementen of diensten. De producten uit deze kit zijn, als onderdeel van de Eufy-familie, compatibel met de EufyCam 2 en de Video Deurbel. Zo kun je het huis ook met bewegende beelden in de gaten houden, in dezelfde app. Daarnaast is de Kit ook compatibel met de Apple Homekit, Amazon Alexa en Google Assistent.

De Home Alarm Kit is te beheren vanuit de Eufy Security App, zowel binnen als buitenshuis. Er komt direct een notificatie binnen wanneer de sensoren iets detecteren. Daarnaast is ook het alarm te beheren vanuit de app. Deze is bij een vals alarm, bijvoorbeeld door spelende kinderen of huisdieren, uit te schakelen. Data wordt lokaal en veilig opgeslagen op de HomeBase.

Prijs en beschikbaarheid

De Eufy Security 5-piece Home Alarm Kit, met als onderdelen de Eufy HomeBase, Keypad, Monitor Sensor en twee Entry Sensors heeft een adviesprijs van 199,00 euro en is per direct verkrijgbaar.

Reacties (0)