Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

IKEA verlaagt prijzen van Trådfri-hub, Symfonisk afstandsbediening en meer

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2020, 13:32 CategorieBediening

Voor een slim huis kun je uiteraard ook heel goed bij IKEA terecht. In het verleden hebben we verschillende producten binnen de IKEA Trådfri-serie getest en positief bevonden. De stap om verder te gaan met slimme verlichting en andere slimme producten van IKEA wordt wellicht wat aantrekkelijker gemaakt, want de Zweedse meubelgigant heeft de prijzen van enkele producten naar beneden bijgesteld.

Nieuwe verlaagde prijzen

Zo heeft onder andere de IKEA Trådfri-hub  een ‘Nieuwe verlaagde prijs’. Kon je de verbindingshub eerder aanschaffen voor 32,95 euro, daar hoef je nu nog maar 24,95 euro te betalen. Ook de set met de Trådfri-hub in combinatie met de Symfonisk afstandsbediening is in prijs gedaald. Van 47,95 euro nu voor 39,95 euro. Tot slot is ook de starterset nu voordeliger aan te schaffen. De set met Trådfri-hub, twee slimme lampen (wit) en een afstandsbediening is een tientje goedkoper en koop je nu voor 64,95 euro.

Meer van IKEA

Wil je meer lezen over de slimme producten van IKEA? De gehele review van IKEA Trådfri lees je hier. Ook de Symfonisk afstandsbediening hebben we getest. Naast slimme verlichting en bijbehorende accessoires kun je ook eens kijken naar de slimme IKEA Fyrtur rolgordijnen of de Symfonisk tafellamp-speaker en boekenplank-speaker die IKEA samen met Sonos heeft ontworpen.

  • Delen:

Reacties

  1. Mark Wingens
    01 september, 2020 om 16:34

    Weten jullie ook of er een reden is waarom deze producten nu verlaagd zijn in prijs? Komen er opvolgers aan of is het gewoon een aanbieding?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.