Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nieuwe uitgave: Home Emotion 4 2020

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2020, 16:34 CategorieHome Emotion

Het nazomer-nummer van Home Emotion is verschenen, en valt één dezer dagen bij de abonnees op de mat.  In deze editie van Home Emotion vind je testen van Marmitek Smart Me, de Panasonic TX-55HXW944 lcd led tv, de Google Nest Wifi, de Doepke DFS 4 F Audio Grade aardlekschakelaar en de nieuwe Innr tuinverlichting (Smart Spot Lights en Flex Lights).

De achtergrondartikelen gaan over AV over IP, en we hebben een achtergrond over mediaservers. Productnieuws is er onder meer van Marantz. Het merk lanceert nieuwe 8K-ready AV-receivers en AV-versterkers. Bekijk hieronder de volledige inhoudsopgave, en blader eens door op SmarthomeMagazine.nl online verschenen publicaties van Home Emotion.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.