Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Amazon Prime Day 2020: mooie deals voor je smarthome

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2020, 11:08 CategorieActies

Amazon Prime Day komt dit jaar ook voor het eerst officieel naar Nederland. Waar we voorheen op de Duitse website helemaal los konden gaan met de beste deals, daar komt Prime Day nu ook officieel naar ons land toe op de Nederlandse website van Amazon. De 2020-versie werd eerder uitgesteld door Covid-19, maar vanaf morgen staat het dan echt te gebeuren. Op 13 en 14 oktober kun je gebruikmaken van flinke kortingen op tal van producten.

Ben je op zoek naar een nieuwe aankoop voor je smarthome? Tijdens Amazon Prime Day 2020 vind je diverse aanbiedingen op het gebied van elektronica.

De huidige deals op Amazon Prime Day 2020

Nederlandse website van Amazon

Amazon pakt uit met hoge korting op de videodeurbellen van Ring. Zo is de Ring Video Doorbell 3 Plus van 229 euro nu verkrijgbaar voor 159 euro. De Ring Video Doorbell 3 van 199 euro nu voor 139 euro. Ring Alarm heeft een flinke korting en is van 299 euro nu verkrijgbaar voor 199 euro. Ook andere slimme videodeurbellen, beveiligingscamera’s en bijbehorende accessoires hebben flinke kortingen gekregen.

Bekijk de aanbiedingen van Ring.

Tot 50% korting op Philips Wake-up lights

Tot 33% korting op slimme stekkers en camera’s van TP-Link

Tot 20% korting op de robotstofzuigers van iRobot

Tot 25% korting op robotstofzuigers van Hoover en Neato

Bespaar tot 30% op Reolink bewakingscamera’s

Tot 30% korting op Gardena 

Tot 25% korting op Arlo

Tot 25% korting op robotstofzuigers van ECOVACS

Tot 25% korting op Netatmo

Hoge korting op Duux ventilatoren

Eufy Security Indoor WiFi Camera van 39,99 nu voor 27,99

Blink Mini beveiligingscamera van 39,99 nu voor 27,99

Er zijn nog veel meer deals te ontdekken in de categorie Smarthome. Bekijk alle smarthome deals op de Nederlandse website van Amazon. Of bekijk de volledige categorie van elektronicaproducten, Amazon-producten, alle Prime deals of de Spotlight deals.

Duitse website van Amazon

De echte goede deals op de Duitse website van Amazon zijn de slimme speakers van Amazon Echo. Onder andere 50% korting op het slimme display Amazon Echo Show 8 en de Echo Dot 3 voor 19,49 euro. Bekijk de deals op Amazon Echo-speakers en slimme display’s.

Wil je nog veel meer keuze in goede deals op het gebied van smarthome? Kijk dan eens op de Duitse website van Amazon. Hier vind je onder andere goede deals op de Amazon Echo-speakers en tal van andere producten.

 

Betalen via iDeal

Je kunt gewoon op Amazon betalen via iDeal. Er is echter wel één voorwaarde om aan Amazon Prime Day 2020 mee te kunnen doen. Je hebt namelijk een abonnement nodig op Amazon Prime. De Amazon Prime Day 2020 is namelijk exclusief voor Prime-leden. Dit abonnement geeft je onder meer gratis verzending, maar ook toegang tot de videostreamingdienst van Amazon Prime. Een abonnement op Amazon Prime kost 2,99 euro per maand. Je kunt echter gebruikmaken van een gratis proefabonnement en deze, indien gewenst, direct weer stopzetten.

Bekijk nu alvast alle informatie over Amazon Prime Day 2020 op de website van Amazon.nl.

 • Delen:

Reacties

 1. Ryme
  14 oktober, 2020 om 14:42

  Hartstikke leuk dat Amazon.de ook aan Prime day doet maar daar kun je niet zoveel mee als je een NL account hebt

  • Martijn Chel
   14 oktober, 2020 om 14:54

   Je kunt een account aanmaken. ;) Verzending naar Nederland is niet met alles, maar wel veel.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.