Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Contact

Smarthomemagazine.nl is een online magazine met het laatste nieuws en uitgebreide reviews over nieuwe smarthome producten, applicaties en platformen. Daarnaast geven we advies voor de aankoop van smarthome-producten, kun je bij ons terecht voor tips voor het instellen en gebruik van smarthome-producten en bieden we een platform waar smarthome-gebruikers vragen kunnen stellen en beantwoorden.

MCP Network / FWD Media

Smarthomemagazine.nl is een onderdeel van het MCP Network en FWD Media.

Team

Eigenaar/hoofdredactie: Martijn Chel

E-mail | Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Het team van Smarthome Magazine bestaat naast Martijn Chel uit onderstaande personen die regelmatig of zo nu en dan artikelen schrijven en reviews publiceren;

Eindredacteur en editor: Wesley Akkerman
Editor: Sam Borremans
Editor: Laurence Arnold
Editor: Bart Vuijk
Editor: Yoeri Boven

Contact en adverteren

Voor contact met de redactie kun je een e-mail sturen naar: info[at]smarthomemagazine.nl
Via e-mail wordt geen antwoord gegeven op vragen met betrekking tot het instellen of aanschaffen van smarthome-producten. Deze vragen kun je in onze vraagbaak plaatsen.

Adverteren: Adverteren op Smarthomemagazine.nl is mogelijk op verschillende manieren, en in diverse formaten. Neem vrijblijvend contact op via info[at]smarthomemagazine.nl voor meer informatie.

Zelf interessant nieuws? Smarthomemagazine.nl plaatst uit principe geen persberichten één-op-één over op de website, maar maakt wel gebruik van persberichten om voor bezoekers interessante artikelen te schrijven. Persberichten en andere redactionele stukken kunnen direct worden gestuurd naar: 
redactie[at]smarthomemagazine.nl

Wil je zelf meeschrijven als editor voor onze website? Mail dan naar: 
editor[at]smarthomemagazine.nl

  • Delen: