Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Iemand interesse om bij te dragen aan onderzoek binnen de ‘smart home sector’? 📱 🏠


6 januari, 2020, Categorie:

Hoi!

 

Mijn naam is Rachael en momenteel ben ik bezig met mijn scriptie onderzoek over ecosystemen met de focus op smart homes & domotica, op de Vrije Universiteit Amsterdam. De focus van mijn onderzoek is om uit te zoeken waar gebruikers waarde aan hechten bij het gebruiken van smart producten. Dit is een kwalitatief onderzoek en daarvoor interview ik verschillende mensen over dit onderwerp.

Helaas gaat de zoektocht naar respondenten niet al te soepel, dus dat is de reden dat ik hier ben! (Daarnaast ben ik ook écht geïnteresseerd in dit OW J)

 

Ik vroeg mij af of iemand het leuk zou vinden om bij te dragen aan dit onderzoek en een interview zou willen afnemen met mij? In totaal zoek ik drie personen die veel affiniteit hebben met smart homes en zichzelf als ervaren beschouwen binnen deze sector. Daarnaast zoek ik ook nog twee personen die zichzelf als een beginner beschouwen. Alle hulp is welkom, dus een doorverwijzing naar iemand van jouw netwerk kan ook erg waardevol zijn!

 

Het interview zal tussen ongeveer tussen de 30-60 minuten duren en kan middels Skype/Google Hangouts of face-to-face worden afgenomen. De voorkeurtaal van het interview is Engels, maar mocht jouw voorkeur bij Nederlands liggen, dan is dat ook goed.

 

Alle hulp wordt zeer op prijs gesteld, dus als je geïnteresseerd bent of op een andere manier wilt helpen, laat het me weten en ik kan je wat meer informatie geven!

Alvast bedankt!

Rachael Nederveen

r.j.n.nederveen@student.vu.nl